Tarja - sydämenasiana Loimaa

Hei! Olen kohta 50-vuotias ja asun Loimaan keskustassa. Meillä on myös toinen koti Kauhanojan kylässä, mikä on myös lapsuuteni kotikylä. Perheeseeni kuuluvat puoliso Kari ja urheilullinen 13-vuotias Antti. Olen töissä valtiolla yleisessä edunvalvonnasta. Työpaikka on Turussa, mutta teen osittain etätyötä kotona. Se onnistuu Loimaalta käsin hienosti.

Olen Loimaan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja. Muita luottamustehtäviä minulla on muun muassa seurakunnassa kirkkovaltuutettuna ja kirkkoneuvoston jäsenenä, Maatalousmuseo Sarkaa ylläpitävän säätiön hallintoneuvostossa sekä Lounais-Suomen Osuuspankin edustajistossa. Olen Lounais-Suomen Liikunnan ja Urheilun LiikU ry:n varapuheenjohtaja ja jäsenenä Suomen Urheiluliiton eettisessä valiokunnassa ja Loimaan Jankon johtokunnassa. Monet muutkin urheilujärjestöjen johtotehtävät ovat tulleet vuosien myötä tutuiksi. Lapsen harrastuksen myötä olen saanut tutustua partioon.

Juureni ovat syvällä Varsinais-Suomessa, Loimaan savessa, mutta olen asunut myös Jyväskylässä ja Helsingissä.

Pidän kunnia-asiana hoitaa kaikki tehtäväni vastuullisesti, paneutuen ja sitoutuneesti. Oleellista politiikassa on hyvä yhteistyö eri ihmisten ja ryhmien kesken.

556A7942-A054-4BA0-9E6B-2D177506020E.jpeg